Petak, Mart 08, 2013

5. KO SAM JA?

U ime Allaha, Milostivog,Samilosnog!

KO SAM JA?

Ja sam osoba koja bi u isto vrijeme citala 10 knjiga. Dosadno mi  je citati samo jednu.Ja sam osoba koja se tesko fokusira. Ponekad sam spora. Ali.. Na kraju rezultat - ja cu procitati svih 10 knjiga. to je bitno., 

Ja sam osoba koja kucu dovodi do perfekcionizma pa zatim ta ista kuca bude u neredu dan-dva kao da nije ista kuca. Ja sam osoba koja voli u samoci da cine dobra djela. Kad me niko ne vidi. Ja sam osoba koja voli da doziva Allaha Uzvisenog. 

Ja sam osoba za koju ce reci da je ISKRENA. Drugi ce reci da sam LICIMJER. Jer mijenjam raspolozenja. U meni 1000 ideja i kreativnosti.. kao da ne znam ko sam.. Pa ko sam ja?

Ja znam jedno. Ja znam da sam vjernici, muslimanka. ja znam da je moj Gospodar Allah. Ja znam da je Muhammed s.a.v.s Boziji Poslanik. Ja znam da je Kur`an istina. Ja znam da moram umrijeti na istini i Allahu se 5 puta klanjati.

i znam da Nemam nimalo tegobe, tereta, bolesti u prsima hvala Allahu.

A za ostalo nista ne znam. Ko sam ja? Dosla sam na blog da pisem u samoci. Ja znam da sam velika osoba u samoci a drustvu sam .. previse prilagodljiva i fleksibilna. svakog razumijem. zato se ja ni sa kim ne druzim jer Hocu da budem JA.

Ja sam osoba koja izgleda uvijek na granici dobra i zla a uvijek dobro vodi. Ja sam osoba koja je uvijek zeljna dobra..borbe za ljudske vrijednosti.. Mozda.. posto se ne prezasitim,.

 Ja sam osoba koja ne voli nemoral. Ne pijem i ne pusim i ne radim ostalo... Ja sam osoba koja zivi u samoci i ne izlazim van. Ja sam osoba koja kad izadje van kao da izlazim svako vecer.

Brzo se prilagodim. Ko sam ja? ja znam da nisam Licimjer.. Cudna sam.

Ja sam osoba koja je u proslosti bila stabilna zatim grijesila...Ne vracam se istim greskama,

Kunem se Velikim Bogom ja necu leci u grob, kabur a da moj Gospodar nije Zadovoljan.. 

Ja sam osoba koja ima uvijek isti CILJ. Tu se nikad ne mijenjam.Cilj ljudkse vrijednosti,  islam.

Ali volim pustolovog duha izgleda..Volim desavanja.. Ja znam da nisam lazov i licimjer i ko god to kaze grijesi.

Ya Allaha, svaka Tebi hvala. Usmrti me kao vjernicu i osobe koje volim. Sastavi nas u Dzennetu Ya Allah. Hvala ti Allahu na blagodatima i nek je salavat i selam naVjerovjesnika Muhammeda .s.a.v.s AMIN AMIN Ya Rabb (o Gospodaru)

i dalje ne znam ko sam. sta sam??  I dalje ucim zivot krivudavim ulicama. al znam jedno

Ja sam vjernica iskrena a svi koji kazu da sam licimjer zbog promjene raspolozenja grijese..

Ja cu da zivim i umrem DOSTOJANSTVENO.

 

  By BozijaSluga

 

 

 

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me